Hormoonyoga

Hormoonyoga is een weldaad voor elke vrouw

Volgens Dinah Rodrigues bestaat hormoonyoga uit een vaste serie van yogaoefeningen. Gecombineerd met een krachtige ademhaling, ontspanningsoefeningen en visualisatie worden de hormoon producerende klieren gestimuleerd en de aanmaak van de hormonen verhoogt.

Hormoonyoga is een weldaad voor elke vrouw die haar algemene gezondheid en vitaliteit wil behouden of versterken. Niet alleen vrouwen in de overgang, maar alle vrouwen hebben er baat bij dat het hormoonniveau gunstig wordt beïnvloed. Vanaf je 35ste gaat namelijk de hormoonproductie veranderen, waardoor overgangsklachten, zoals emotionele onbalans, opvliegers, hoofdpijn/migraine, slaapproblemen, depressiviteit, gewrichtsproblemen een lager libido en o.a gewichtstoename kunnen ontstaan.

Je hoeft niet in de overgang te zijn om deze serie te leren. Ook bij PMS klachten, kinderwens, of na de zwangerschap heb je snel resultaat! Je hormonen bepalen hoe je je voelt, je energie en je stemming.

Hormoonyoga helpt bij het verzachten en vaak geheel wegblijven van klachten. Ze hebben maximaal effect als je ze dagelijks doet. Het is een investering van slechts 30 minuten om je fit en vitaal te voelen. Je merkt zelfs al verschil bij wekelijkse beoefening.

Zo rond de periode van overgaan naar een nieuwe levensfase, de overgang verandert er veel in je leven. Je krijgt een andere rol, je maakt de balans op van je leven en kijkt naar de toekomst en je stelt jezelf de vraag hoe je de rest van je leven in wil richten. Deze veranderingen hoeven niet negatief of stressvol te zijn. Door goed voor jezelf te zorgen, je voedingspatroon aan te passen en energie te putten uit de verschillende oefeningen ondersteun je jezelf op een natuurlijke manier tijdens deze voorbijgaande fase. Hormoonyoga helpt je erbij om te kiezen voor een lang en vitaal leven!

Meld je aan Bekijk onze prijzen Neem contact op

Comments are closed.