Testimonials

Ik ben super blij dat ik de yoga gedaan heb. Ik heb er zo ontzettend veel aan gehad! Het ademen maakt echt verschil, het zorgde ervoor dat ik  niet in paniek ben geraakt maar zoveel mogelijk kon blijven ontspannen, vooral omdat het zo snel ging. Ik ben ervan overtuigd dat dit er mede voor heeft gezorgd dat ik zo snel en zo voorspoedig ben bevallen!
Kirsten, zwangerschapsyoga
Heel erg bedankt voor de yogalessen de afgelopen weken. In het ziekenhuis kreeg ik complimenten over hoe geconcentreerd ik de weeën kon wegzuchten en hoe rustig ik bleef. Ik ben ervan overtuigd dat het oefenen met ademhaling en ontspannen bij yoga m’n bevalling goed heeft laten verlopen.
Kijk er echt met een voldaan gevoel op terug!
Eva, zwangerschapsyoga
Meta, yoga was niet mijn ding, ik ben daar te nuchter voor. Maar ik zat fout!! Het ademen maakt verschil. Een wee doet bij iedereen pijn maar met de juiste handvatten leer je ermee omgaan. Bedankt voor alle lessen maar het meeste bedankt voor de ervaring tijdens mijn bevalling. Deze was zonder yoga heel anders geweest. Ik ben zo opgelucht dat het zo verlopen is!
Ramona, zwangerschapsyoga
Ik ervaar zoveel positiviteit en rust door de lessen die jij geeft!
Sjanie, mindfulness yoga
Bedankt dat je een richtingaanwijzer voor me hebt willen zijn!
Het was een waardevolle en zeer inspirerende training voor mij.
Dagelijks merk ik het verschil.

 

Marjolein, Mindfulness Training