Mindfulness training

Mindfulness training

We leven in een jachtige wereld waar in steeds meer van ons wordt verwacht. Veel en snel. We eisen ook steeds meer van onszelf en zijn op allerlei manieren altijd bereikbaar. Het resultaat is dat we er doodmoe van worden. Een Mindfulness training, leert je hier mee om te gaan. Je krijgt handvatten om met stress om te gaan en zo weer rust te vinden. En gelukkig te zijn in het nu.

Vaak reageren  we op de automatische piloot. Overkomt het jou ook wel eens dat je met de auto al op je bestemming bent aangekomen, zonder dat je de rit echt bewust hebt gereden? Dat je je afvraagt of het stoplicht wel op groen was? Of automatisch een bepaalde richting op reed, terwijl je eigenlijk de andere kant op had gemoeten?

Het overkomt ons allemaal.

Mindfulness leert je om doelbewust rust te integreren in je leven en je werk. Het leert je aandacht te geven aan de dingen zoals ze zijn, op het moment zelf. Zonder oordeel.  Bewust en met aandacht te leven en te genieten. Daar te zijn waar je bent. In het moment. Dat geeft je een gevoel van vrijheid. Alleen al door te beseffen dat je zelf de keuze hebt om de spiraal van stress of de automatische piloot te doorbreken.

Mindfulness is zeer effectief om dit te bereiken, én wetenschappelijk bewezen.

De training bestaat uit 8 bijeenkomsten van 2,5 uur en een stilte dag op zondag.

Voor de training begint, heeft elke deelnemer een kennismakingsgesprek met de trainer. Daarin krijgt je nadere informatie over de training en is en kun je je vragen stellen.

Mindfulness leer je door het te doen, elke dag. Je zal dagelijks ongeveer 30 minuten besteden aan het oefenen. Je gaat merken dat het je steeds makkelijker afgaat. Als deelnemer krijg je een cursus map en geluidsbestanden met de oefeningen.

De training wordt -deels- vergoed vanuit je aanvullende verzekering. Raadpleeg hiervoor je polis.

Meld je aan Bekijk onze prijzen Neem contact op

Comments are closed.