In 2010 ben ik mijn eigen praktijk gestart als dru yogadocent en coach. Voor die tijd heb ik jaren als inkoopmanager gewerkt. Ik heb dit met veel plezier gedaan. Het was ook een stressvolle baan. De hectiek van een drukke baan en de combinatie met mijn gezin zorgde er voor dat ik steeds meer naar rust ging verlangen.

Het werd tijd voor iets anders. Mijn wens om een bijdrage te kunnen leveren in het welzijn van mensen heeft er toe geleid dat ik me heb bekwaamd in Dru-Yoga en Mindfulness. De rust die hier van uit gaat, dat wil ik doorgeven.

Al sinds mijn jonge jaren ben ik geïnteresseerd in yoga en gezonde voeding, spiritualiteit en meditatie. Via de yoga en mindfulness heb ik geleerd om het concreet te maken. Toepasbaar in het dagelijks leven. Al met kleine aanpassingen in je gedrag, kun je grote stappen zetten in je eigen wel-zijn.

Ik vind het leuk om mijn kennis en ervaringen te blijven verdiepen. Dat doe ik door het volgen van opleidingen, masterclasses en ik ga regelmatig in retraite. Onlangs heb ik me nóg meer verdiept in het ademen en een opleiding tot ademcoach gevolgd. Het is geweldig om te ervaren hoe je met ademen zoveel meer ruimte en vrijheid ervaren kan worden.

Door mijn hart te volgen heb ik mijn droom vorm kunnen geven in mijn eigen praktijk. Ik heb gemerkt dat ik zo mijn steentje bij draag. Dat maakt mij blij.

Neem vrijblijvend contact op