Volg je hart

Wat, als jij weet dat je binnenkort dood gaat. Wat heb je van je leven gebakken? Ben je achter je dromen aan gegaan of toch maar niet. Toch maar de zekere, veilige kant gekozen. Gedaan wat er van je verwacht werd. Zoals het hoort.

Gisteravond zat ik naar het programma RTL late night van Humberto Tan te kijken. Er was een deelnemer van het programma van Anita Witzier aan het woord. Dat t.v. programma gaat over mensen die weten dat zij op korte termijn sterven. Laten we hem Matthijs noemen. Matthijs is een jonge man met vrouw en jonge kinderen. Hij gaat dood. Hij heeft een hersentumor waar hij aan zal overlijden.

Dit wetende, is hij zijn dromen aan het verwezenlijken. zo heeft hij ook een boek geschreven.

Op de vraag wat de boodschap is die hij achter laat voor zijn kinderen, was zijn antwoord: Het staat in het boek: volg je hart, want dan komt het goed.

Wat mooi, dacht ik. En hoe waar. Want, zit daar niet de kracht. De kracht van wie we zijn. De kracht van wat we doen. Van wat we willen.

Weet jij het eigenlijk? Wat je echt wil? Waar jouw hart ligt? Waar jouw kracht ligt?

Ineens bedacht ik: de dru yogales* van deze week wijd ik daar aan. Stil staan bij de kracht van je hart. Bij jouw diepste wens(en). Al is het maar een moment. Stil te staan bij jouw hart, je leidraad. Wat is de leidraad in jouw leven?

Veel vragen. Vragen die alleen jij beantwoorden kan. Volg je hart, want dan komt het goed.

*Dru yoga is de yoga van het hart.

 

Meld je aan Bekijk onze prijzen Neem contact op

No Comments Yet.

Plaats een bericht