Wat is yoga

Yoga is een klassieke vorm van bewegen die al duizenden jaren het bewijs levert dat het je lichaam en geest in balans brengt. Niet voor niets is yoga de snelst groeiende sport in Nederland. Yoga brengt je weer tot rust en je leven in balans. Het helpt je je eigen situatie steeds helderder te zien.

Dru yoga is een zachte vorm van yoga. Door de bewegingsreeksen, de yoga houdingen,ademhalingsoefeningen en ontspanning brengt het je lichaam weer in conditie. Het lichaam kan de spanning loslaten, wat je geest tot rust brengt.

Al bij een les per week heb je hier profijt van. Je slaapt beter, je spieren worden soepeler en sterker. Op een rustige manier worden ook je concentratie en evenwicht beter ontwikkeld.

Door Dru yoga te doen, maak je vastgezette energie weer vrij. Er komt ruimte in je lichaam en in je hoofd.

De vloeiende bewegingen van Dru yoga zorgen er voor dat je lichaam weer zacht wordt. Je doet de oefeningen met aandacht. Aandacht voor jezelf. Het neemt je mee op reis in jezelf. Je leert steeds beter wie je bent, wat jouw unieke kwaliteiten zijn. Het opent je op verschillende lagen. Het is een boeiende reis.

Meld je aan Bekijk onze prijzen Neem contact op

No Comments Yet.

Plaats een bericht